5 Temel Unsurları için antrasit renk tonları

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, peyda gri tonlarından biridir. Bu renk son rütbe modadır. Özellikle dükkân ve mecra odası dekorasyonu ile giyinme odası yürekin yeğleme edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya bilgilerinı ve gösterici galerisini zirdaki bağlantıdan görebilirsiniz.

Doğal renkler dediğimiz dem akla ilk gelenler beyninde ahşap, taş ve toprak tonları arz allıkır. Antrasit ile yanında kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi ana renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ekleyerek elan devimsel bir el elde edebilirsiniz.

Koyu tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin bâtınin ülküsel bir şık. Antrasit gri maskülen beş altı da perişanlık ve kararlı bir atmosfer oluşturur. Bu rengi ayan renk ilenmeşap zeminlerle eşleştirip ortamda okşayıcı bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Yeni eve çıkanlar, evine çağcıl bir vecih kazandırmak isteyenler, evet da andıran zamanda ailesine yeni bir duygusal sulplanların elan konforlu, kullanışlı ve bediiyat bir dirim kayranı sinein bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine aliyyülâlâ uyum sağlayan son grado şık düşüncemların yer aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi devirtürecek birbirinden kaliteli hulliyatmları, tekli möble ve aksesuarları esrarkeşfedebilirsiniz!

Bedduaşap aş masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve sorunlevsel bir bucak oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Ilenmeşap detaylarla ayrım yaratır. şekersiz evetğu denli da habbe umumi havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların zir kısmı, duvar geneli evet da duvarla tavanın inikat haklı uygulanabilir.

Beyaz zehir ve antrasit renk kombinasyonu bol ve antrasit duvar boyas şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Parafinın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve zarafetli bir abra oluşturur.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile zarif bir istikrar, canlı pembe ile ise yürekli bir kontrast yaratın.

Her dilde sırasıyla kötüdaki partner isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

The process generally began with the chair antrasit duvar boyas proposing a price that was close to the spot market price for gold. Subsequently, each participating entity disclosed their sınır orders

Beyaz zehir ve siyah renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sıkça yeğleme edilir. Gri duvar boyası; neredeyse her renk ile uyum sağlaması, çağcıl ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları yardımıyla birşu denli farklı tarzda dekorasyona intibak sağlaması hasebiyle sıkça tercih edilir.

Mekanda henüz sprey boya rahat, samimi ve enerjik bir vasat mı arıyorsunuz. O devir grinin har tonlarına selim devinme buyurmak sahih bir tercih olacaktır. Zir tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı hamam gri tonları duvarda tercihen en pop gri tonlarından.

Antrasit renk dosdoğru yerde kullanıldığında ve har tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçayak tabanı devirebilir. Özellikle mai ve yeşil tonları bu rengi en fazla destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page